Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- کارشناس علوم قرآنی گفت: امام زمان (عج) نجات بخش نسل امروز و رهایی دهنده تمامی انسان ها از شر و ظلم است.

حجت الاسلام والمسلمین محمد باقریان کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره امام زمان(عج) و عصر غیبت گفت: امام زمان (عج) نجات بخش نسل امروز و رهایی دهنده تمامی انسان ها از شر و ظلم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: فرد مسلمان و منتظر همواره در امنیت و آرامش است و هر کسی این راه را ترک کند هلاک خواهد شد. اگر از این راه عقب بمانیم از بین خواهیم رفت و اگر جلو برویم از دین خارج شده ایم که هر دوی اینها غلط است چه آنهایی که غلو می کنند و چه آنهایی که شان و منزلت آنها را پایین می آورند. 

این کارشناس علوم قرآنی درباره عظمت حضرت مهدی(عج) در جامعه اسلامی اظهار کرد: باید حواسمان باشد و ظهور حضرت ولی عصر(عج) در زندگی را بتوانیم حاضر و ناظر احساس کنیم.

باقریان با تاکید به قرائت دعای عهد که از بزرگان سفارش شده است افزود: با قرائت دعای عهد احساس سردرگمی نکرده و احساس می کنیم که کسی ما را حمایت می کند. چون ایشان صاحب زمان هستند در زندگی ما حضور دارند. اگر می خواهیم در آسایش، امنیت و سلامتی باشد باید به سراغ این کشتی نجات برویم.

وی ادامه داد: سراغ امام رفتن، ایشان را حاضر و ناظر دیدن و خود را در محضر پروردگار دیدن مهم است. علامه طباطبایی می فرمایند که ایاک نعبد و ایاک نستعین که در نماز می خوانیم یعنی اظهار عبودیت کردن در نزد خدا و در محضر پروردگار دیدن، این مسئله بسیار مهم است.  

این کارشناس علوم قرآنی درباره  پرورش زندگی و شخصیت بیان کرد: چه بندگی نسبت به پروردگار عالم و چه ارادت به حضرت مهدی(عج) اگر برای ما حس شود در حقیقت می بینیم صاحبی داریم که به ما یاد می دهد چگونه زندگی مان را در زمینه های علمی، معنوی و مختلف پرورش دهیم. احساس می کنیم یک تکیه گاه محکم و پناهگاه وجود دارد که  نگران نگاه جامعه و حرف و حدیث های جامعه نیست. 

باقریان ادامه داد: روایت است حضرت مهدی(عج) در زمان غیبت مانند خورشید پشت ابر است که نورافشانی می کند اما در زمان ظهور این ابرها کنار می روند الان روشنی فضای کنونی به دلیل روشنی خود حضرت است که در پشت ابر هستند  و از تابش آن بهره مند می شویم. اگر خود را در معرض نور قرار دهیم رشد پیدا کرده و در این پناهگاه محکم جا می گیریم. 

وی به مسئله مهدویت اشاره و در این باره توضیح داد: مهدویت یعنی ما خودمان را در معرض هدایت کسانی که هادیان به امر هستند قرار دهیم. قرآن می فرماید: این هادیان را امامانی قرار داده ایم که به امر ما بشر را هدایت می کنند. نام مهدی به معنی هادی است و اینکه خود را در معرض هدایت های ایشان قرار دهیم، مهدویت نامیده می شود.

این کارشناس علوم قرآنی درباره ارزیابی خود از جامعه کنونی و فاصله آن با مهدویت افزود: فرد منتظر باید روشی که حضرت مهدی (عج) دارند را یاد بگیرد و بفهمد ایشان چه کاره است و نقشش چیست؟! بسیاری از اشکالات و جهل ما این است که اطلاعاتی از نقش، سیره و روش حضرت که قرآن است، نداریم. باید بدانیم دستورات قرآن و ائمه اطهار(ع) درباره سبک زندگی ما چیست، آن را درک کرده و سپس عمل کنیم. 

باقریان با تاکید به فهم دستورات قرآن و سیره معصومین بیان کرد: این دستورات تا ابدیت ثابت هستند و یک سری متغیرات به دلیل تغییر زمان و مکان رخ می دهد فهم این دستورات و سیره در زمان و مکان های مختلف بسیار مهم است و سپس عمل کردن به آن دستورات حائز اهمیت است. 

وی ادامه داد: در روایات آمده اخلاق نیک و پرهیزکاری نشانه انتظار است. اگر این دو در زندگی ما عملی شود زندگی ما برای ظهور امام آماده می شود. تا وقتی خود را با دستورات دین هماهنگ نکرده ایم و غرق در امور دنیوی هستیم امام برای چه چیزی ظهور کنند؟  آن هم در شرایطی که بستر جامعه فراهم نیست. وقتی زندگیمان را براساس دستورات غیردینی بنا کرده ایم ظهور امام بیشتر مانعی برای لذتهای دنیوی ماست.

باقریان خاطرنشان کرد: ظهور امام عصر(عج) به آمادگی برای حضور ایشان برمی گردد، برای همین حضرت در غیبت به سر می برند. برای اینکه ۳۱۳ یار امام عصر(عج) شکل بگیرند تغییرات بسیاری در عالم رخ می دهد. هر کدام از این ۳۱۳ نفر ویژگی هایی دارند و صاحب درجات و عناوین خاصی هستند. برای همین درک ظهور امام زمان(عج) آمادگی می خواهد. ۳۱۳ نفر عدد زیادی نیست اما این تعداد، فرماندهان لشکر امام می شوند و ویژگی های ایشان را باید دارا باشند. 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: امام زمان جمعه های انتظار فرد منتظر انتظار فرج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۲۵۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست ارزی غلط دلیل احساس نشدن درآمدهای سرشار نفتی و رشد اقتصادی در زندگی مردم

سیاوش سالارزاده کارشناس حوزه سیاست‌گذاری اقتصادی در رابطه با هدررفت منابع سرشار نفت و گاز کشور با سیاست ارزی غلط به خبرنگار قدس  اظهار کرد: سوء مدیریت سیاست‌های ارزی در کشورهای دارای منابع طبیعی مانند نفت و گاز پیامدهای شدیدی بر اقتصاد خواهد داشت و مانع از توانایی کشور در به‌کارگیری تمام ظرفیت‌های اقتصادی خود شود.

وی گفت: در مورد کشور ما نیز سیاست اشتباه ارزی حال حاضر دولت منجر به از بین رفتن درآمدهای مهم و سرشار نفتی و در نتیجه تضعیف رشد و توسعه اقتصادی کشور شده است. طبق آمار و ارقام اعلامی موسسات خارجی معتبر فروش نفت خام ایران به میزان فروش نفت خام در زمان برجام رسیده است و این نشان از اهمیت فوق‌العاده جریان درآمدهای ارزی کشور از محل فروش نفت خام و گاز طبیعی دارد اما متاسفانه به دلیل سیاست غلط ارزی دولت، نشانی از این درآمدهای سرشار ارزی در توسعه کشور و حتی زندگی مردم مشاهده نمی‌شود.

وی ادامه داد: برای کشور ما که به درآمدهای نفت و گاز متکی است، مدیریت موثر منابع ارزی خود را به منظور تنوع بخشیدن به اقتصاد، توسعه زنجیره ارزش صنعت نفت و گاز و دستیابی به رشد اقتصادی پایدار ضروری است اما به کارگیری سیاست ارزی غلط 28 هزار 500 تومانی تخصیص ارز ارزان برای واردات کالاهای اساسی منجر به سوء مدیریت و هدر رفت درآمدهای ارزی کشور شده است.

تشدید نابودی منابع ارزی کشور با تداوم نظام ارزی چند نرخی در اقتصاد کشور

این کارشناس حوزه سیاست‌گذاری اقتصادی با اشاره به تشدید نابودی منابع ارزی کشور با تداوم نظام ارزی چند نرخی در اقتصاد و سوءمدیریت منابع ارزی گفت: بانک مرکزی با پایین نگه داشتن مصنوعی قیمت کالاهای اساسی وارداتی از طریق تخصیص ارز ارزان، نتوانسته است به طور موثر از درآمدهای نفتی خود برای تقویت رشد اقتصادی واقعی استفاده کند و از طرف دیگر به رقیب تولیدکننده داخلی نیز تبدیل شده است. این امر نه تنها منجر به استفاده نادرست از منابع ارزی کشور شده است بلکه تلاش های دولت در زمینه توسعه تجارت انرژی، کاهش تأثیر تحریم ها، افزایش بازارسازی در حوزه نفت و گاز و رشد اقتصادی کشور را نیز تضعیف کرده است. همچنین تداوم نظام ارزی چند نرخی در اقتصاد، سوءمدیریت منابع ارزی را تشدید کرده و پتانسیل رشد اقتصادی کشور را محدود کرده است. عدم شفافیت و ثبات در سیاست های ارزی باعث ایجاد بلاتکلیفی در بازار شده، سرمایه گذاری را با مشکل مواجه کرده و توانایی کشور در جذب سرمایه خارجی را با مشکل مواجه کرده است.

سالارزاده به تجربه سال 1402 در ارزپاشی دولت در حوزه ارز 28 هزار و 500 تومانی اشاره کرد که نه تنها منابع نفتی سهم دولت بلکه منابع نفتی سهم صندوق توسعه ملی کشور نیز مورداستفاده قرار گرفت و در همین رابطه گفت: نکته بسیار مهم در زمینه تجربه سال 1402 بوده است که در آن سیاست ارزپاشی دولت با ارز 28 هزار 500 تومانی نه تنها تمام منابع ارزی نفتی دولت را به واردات کالاهای مصرفی حوزه کالاهای اساسی تخصیص داده است بلکه بخشی از منابع تخصیص ارز ۲۸۵۰۰ تومانی از محل منابع ارزی در دست صندوق توسعه ملی بوده است و با این اوصاف، منابع این صندوق به جای سرمایه‌گذاری، خرج واردات کالاهای مصرفی شده است.

 لزوم به‌کارگیری ظرفیت‌های بخش نفت و گاز برای مقابله با چالشهای ارزی

سالارزاده گفت: برای مقابله با چالش‌های ناشی از سیاست‌های غلط ارزی و به‌کارگیری ظرفیت‌های اقتصادی کامل بخش نفت و گاز کشور، اتخاذ رویکردی تک نرخ کردن ارز در کنار تخصیص منابع نفتی کشور در جهت توسعه پتروپالایشگاه‌ها ضروری است.

وی گفت: سیاست غلط ارزی تأثیرات زیانباری بر درآمدهای نفتی مهم کشور گذاشته و پتانسیل رشد و توسعه اقتصادی کشور را تضعیف کرده است. برای غلبه بر این چالش‌ها و تحقق کامل منافع اقتصادی بخش نفت و گاز، اولویت‌بندی مدیریت استراتژیک و پایدار منابع ارزی، ارتقای حکمرانی و شفافیت و ارتقای تنوع و نوآوری در اقتصاد برای ایران ضروری است. از طریق رهبری مؤثر، همکاری و سیاست‌های اقتصادی صحیح، ایران می‌تواند پتانسیل واقعی اقتصادی خود را باز کند و راه را برای آینده‌ای مرفه‌تر و پایدارتر برای همه شهروندانش هموار کند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • ائمه معصومین(ع) سرآمدانِ گفت‌وگو بودند/ احساس مسئولیت مسلمانان، نسبت به تمام بشریت
  • سلامتی و طولانی عمر در حکومت امام زمان(عج)
  • برای تقرب به ساحت مقدس امام زمان(عج) چه کنیم؟
  • شناساندن حضرت حجت(عج) به جهانیان؛ اولین گام ظهور
  • سیاست ارزی غلط دلیل احساس نشدن درآمدهای سرشار نفتی و رشد اقتصادی در زندگی مردم
  • سربازی برای امام زمان (عج)بالاترین توفیق طلاب حوزه‌های علمیه است
  • حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) مدال ولایت را از امام زمان خود گرفت
  • آماده ارسال// حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) مدال ولایت را از امام زمان خود گرفت
  • باورهای توحیدی امیرمؤمنان(ع) در دعای کمیل
  • حرکت به سمت بیانیه گام دوم انقلاب وظیفه اصلی فرماندار کاشان